Mostrando 9 resultado(s)

A

Disseny vectorial. Làmina personalitzada ampliable a qualsevol mida sense pèrdua de qualitat. El teu nom, el dels teus fills, el de la teva parella, el de la teva mascota…combinacions infinites.

ABCD

Lletres i rosa. Aquarel.la i tinta sobre paper. Làmina dibuixada a mà sense esboç previ com a colaboració de la careta/cortinetes del programa «La Comunitat» de Tv3.

Crea

Lletres digitals dissenyades amb Illustrator. Homenatge a la creativitat imprimible a qualsevol mida gràcies al seu format vectorial.

Lletreja

La marca Lletreja neix de la necessitat d’expressar l’admiració per les lletres. Lletres en fusta pintades a mà. Lletres en tinta sobre paper. Plomilles, pinzells. Expressió i disseny.

8

Disseny sota comanda per l’estampació d’una samarreta en motiu d’un aniversari. Tipus de lletra «Colonna MT» retocada, aconseguint l’estètica demanada pel client.

De la A a la Z

Demana la teva inicial o la de la persona a qui li vulguis fer un regal. Disseny digital personalitzat apte per imprimir a la mida que t’interessi. Impressió en blanc i negre o a color sobre paper estucat mate a partir de 170 grm.