Mostrando 11 resultado(s)

A

Disseny vectorial. Làmina personalitzada ampliable a qualsevol mida sense pèrdua de qualitat. El teu nom, el dels teus fills, el de la teva parella, el de la teva mascota…combinacions infinites.

Crea

Lletres digitals dissenyades amb Illustrator. Homenatge a la creativitat imprimible a qualsevol mida gràcies al seu format vectorial.

Targetes

Disseny per a les targetes de presentació de la marca Lletreja. Impressió sobre paper estucat mate de 350 grm. Opció també contemplada d’impressió sobre cartolina kraft.

Lletreja

La marca Lletreja neix de la necessitat d’expressar l’admiració per les lletres. Lletres en fusta pintades a mà. Lletres en tinta sobre paper. Plomilles, pinzells. Expressió i disseny.

8

Disseny sota comanda per l’estampació d’una samarreta en motiu d’un aniversari. Tipus de lletra «Colonna MT» retocada, aconseguint l’estètica demanada pel client.

De la A a la Z

Demana la teva inicial o la de la persona a qui li vulguis fer un regal. Disseny digital personalitzat apte per imprimir a la mida que t’interessi. Impressió en blanc i negre o a color sobre paper estucat mate a partir de 170 grm.